Skip to main content
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Pendaftaran untuk 5 & 6 Januari ditutup..... Harap maklum...



Tarikh Kursus Seterusnya


Ada pihak yang bertanyakan tentang kursus akan datang. Jadi di sini saya letakkan tarikh-tarikhnya. Kit dan sijil akan diberi seperti biasa.... terima kasih...

Tarikh-tarikh kursus
5 - 6 Jan 2008 (27 peserta telah mendaftar-Penuh!)
19 - 20 Jan 2008 ( 3 peserta telah mendaftar)
2 - 3 Feb 2008
16 - 17 Feb 2008

Muat turun info kursus dan borang melalui link di bawah:

Borang
Peta
Brosur1
Brosur2


Emelkan kepada saya semula di fatisha_agrofarm@yahoo.com untuk tujuan pengesahan. Terima kasih....

Comments

Anonymous said…
Apa beza kursus sehari dan dua hari ?
fatisha said…
hari kedua ada tambahan modul... boleh tengok pada brosur
suzy_hashim said…
..salam..utk kursus2 yg akan dtg bayaran still sama ke?..n still dpt kit ke utk cuba sendiri kat umah?..tq..
Anonymous said…
Fatisha, brosur tak clear. Tak leh tgk kat photobucket.

Ada tempat solat berdekatan ?

Boleh buat rakaman video ?
fatisha said…
to suzy...
bayaran sama n still dapat kit..

to anony...
ada masjid dalam 500 meter dan boleh buat rakaman...
zamrizain said…
masih ada kosong utk 5-6 jan 08?
fatisha said…
ada lagi.. 2 tempat lagi... smskan saya emel utk saya send borang.. tq
zamrizain said…
sory fatisha adik saya tak jadi pulak nk kursus.

nanti next kursus insyallah.
intan payung awak said…
ba..
dh tgk peti sejuk 2nd hand kat kedai blkg warta tuh? ado satu lagi kedai saya jumpa kat bintang seksyen 8 (bukan bintang warta, hok so lagi tuh).kedai tuh jual brg second hand dr hotel. chiller tok nampak la. tak tahu la kalu ada, cuma ada nampak minibar. berlambak2
fatisha said…
ok... thanks yah.... i will find out it soon...
P^LAN^TA said…
nak kursus kahwin bleh ke?
fatisha said…
boleh je lan... tapi bukat kat farm saya la.. nak kawen lagi satu ke?
Anonymous said…
Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is
irwan said…
19&20hb ni ada kosong lg ke ?
irwan said…
borang camna nak amik? ataupun call je.. copek den nak booking ni
asjhasj said…
Fatisha, dah berapa lama usahakan ladang cendawan ni?

Kalau dah > 3 tahun, saya berminat nak join. Sebab biasa tempoh tu seseorang dah cukup pengalaman pahit maung dlm sesuatu bidang.

tq

Popular posts from this blog

KOS YANG TERLIBAT DALAM MENGHASILKAN 7000 BEG CENDAWAN

Mengapa saya memilih 7000 beg cendawan bagi mengira kos? Bukan 100.. bukan 500.. bukan 1000 dan juga bukan 5000?
Ia adalah kerana bagi menghasilkan 7000 beg cendawan, kita memerlukan 1 lori habuk kayu getah dari sebuah lori dengan muatan 3 tan. Bukan 3 tan habuk, tetapi lori 6 tayar dengan BTM adalah 3000 kg. Muatan habuk kayu bagi sebuah lori 3 tan hanya kira-kira 2000 kg sahaja.
Kos yang terlibat adalah seperti berikut  (harga bergantung lokasi) :
1. Habuk kayu getah (1 lori)                            : RM500.00 2. Dedak padi halus ( 200 kg)                          : RM240.00 3. Kapur pertanian  ( 1 guni)                            : RM30.00 4. Air                                                                 : RM10.00 5. VITAL (vitamin untuk cendawan 2 kotak)  : RM120.00 6. Plastik PP saiz 6'x11' (1.5 guni)                    : RM400.00 7. Set Penutup (7000 set)                                  : RM1400.00 8. Gas (12 tong gas)                                          : …

Kursus Intensif Tanaman Cendawan Tiram Kelabu Anjuran Fatisha Agro Farm

Tahukah anda, tanaman cendawan adalah antara salah satu jenis sayur yang boleh dikomersialkan walau hanya sekadar diusahakan di kawasan rumah anda? Inilah peluang untuk anda menambah pendapatan.

 Setelah hampir 8 tahun berpindah ke Terengganu, kini Fatisha Agro Farm akan memulakan semula kursus cendawan secara intensif di Rantau Negeri Sembilan. Kursus akan dijalankan seperti di bawah.




Tarikh Pilihan: 8 Julai/ 15 Julai/ 22 Julai/ 29 Julai 2017

Tempat: AgroYin Mushroom Farm, Rantau, Negeri Sembilan

Yuran Penyertaan: RM300

Masa: 10 am - 5 pm

Sijil, beg @ bongkah cendawan, nota kursus dan makan tengahari disediakan.

Apa anda akan pelajari melalui kursus ini:

1. Cara membuat beg cendawan dari A - Z
2. Mengukus beg cendawan dengan menggunakan SOP yang betul.
3. Menyuntik benih.
4. Menjaga/menguruskan beg cendawan sewaktu proses penuaian hasil.
5. Merekod dan mengira purata hasil.

Whatsapp "KURSUS RANTAU" ke 0126221149

Whatsapp "KURSUS RANTAU" ke 0126221149

Whatsapp &q…

Penghantaran Beg/ Bongkah Cendawan Ke Seluruh Malaysia

Ramai yang menghubungi kami melalui telefon samada call atau mesej dan whatsap yang berminat mendapatkan beg cendawan dari kami. Walaupun lokasi kami nun jauh di Dungun Terengganu, pihak kami membekalkan beg ke seluruh Malaysia. Termasuk ke Pulau Pinang dan Pulau Langkawi.

Jika anda berminat untuk menjadi pengusaha cendawan secara kecil-kecilan untuk menambah pendapatan, sila hubungi kami untu dapatkan harga terbaik. Kami bersedia membekal beg cendawan berkualiti dengan jaminan. 
Kami membekalkan 3 jenis cendawan iaitu: 1. Tiram Kelabu 2. Melati 3. Kukur/ Kulat Sisir