Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Friday, January 4, 2008

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Pendaftaran untuk 5 & 6 Januari ditutup..... Harap maklum...



Tarikh Kursus Seterusnya


Ada pihak yang bertanyakan tentang kursus akan datang. Jadi di sini saya letakkan tarikh-tarikhnya. Kit dan sijil akan diberi seperti biasa.... terima kasih...

Tarikh-tarikh kursus
5 - 6 Jan 2008 (27 peserta telah mendaftar-Penuh!)
19 - 20 Jan 2008 ( 3 peserta telah mendaftar)
2 - 3 Feb 2008
16 - 17 Feb 2008

Muat turun info kursus dan borang melalui link di bawah:

Borang
Peta
Brosur1
Brosur2


Emelkan kepada saya semula di fatisha_agrofarm@yahoo.com untuk tujuan pengesahan. Terima kasih....

16 comments:

Anonymous said...

Apa beza kursus sehari dan dua hari ?

fatisha said...

hari kedua ada tambahan modul... boleh tengok pada brosur

suzy_hashim said...

..salam..utk kursus2 yg akan dtg bayaran still sama ke?..n still dpt kit ke utk cuba sendiri kat umah?..tq..

Anonymous said...

Fatisha, brosur tak clear. Tak leh tgk kat photobucket.

Ada tempat solat berdekatan ?

Boleh buat rakaman video ?

fatisha said...

to suzy...
bayaran sama n still dapat kit..

to anony...
ada masjid dalam 500 meter dan boleh buat rakaman...

zamrizain said...

masih ada kosong utk 5-6 jan 08?

fatisha said...

ada lagi.. 2 tempat lagi... smskan saya emel utk saya send borang.. tq

zamrizain said...

sory fatisha adik saya tak jadi pulak nk kursus.

nanti next kursus insyallah.

intan payung awak said...

ba..
dh tgk peti sejuk 2nd hand kat kedai blkg warta tuh? ado satu lagi kedai saya jumpa kat bintang seksyen 8 (bukan bintang warta, hok so lagi tuh).kedai tuh jual brg second hand dr hotel. chiller tok nampak la. tak tahu la kalu ada, cuma ada nampak minibar. berlambak2

fatisha said...

ok... thanks yah.... i will find out it soon...

P^LAN^TA said...

nak kursus kahwin bleh ke?

fatisha said...

boleh je lan... tapi bukat kat farm saya la.. nak kawen lagi satu ke?

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

irwan said...

19&20hb ni ada kosong lg ke ?

irwan said...

borang camna nak amik? ataupun call je.. copek den nak booking ni

asjhasj said...

Fatisha, dah berapa lama usahakan ladang cendawan ni?

Kalau dah > 3 tahun, saya berminat nak join. Sebab biasa tempoh tu seseorang dah cukup pengalaman pahit maung dlm sesuatu bidang.

tq