Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Sunday, November 30, 2008

Buat Duit Dengan Cendawan

Salam buat semua....

Cerita tentang terbaru tak sempat saya masukkan lagi... InsyaAllah tak lama lagi lah. Tapi saya nak buat promosi sikit... Tajuk di atas adalah Tajuk kepada buku saya bersama penulis buku bisnes Fakrulrazi terbitan PTS. InsyaAllah tak lama lagi akan keluar dan dijual di kedai buku utama di seluruh Malaysia. Untuk lihat cover buku tersebut boleh ke link ni...

http://universitipts.com/index.php/site/comments/sudah_terbit7/

Friday, November 21, 2008

KURSUS TERKINI

KURSUS PENANAMAN

CENDAWAN TIRAM KELABU



TEMPAT : FIKRI AGRO FARM

LOT 8622, LORONG 25

JALAN NAKHODA KANAN, KG. NAKHODA

68100 BATU CAVES , SELANGOR

YURAN KURSUS : RM120( 1 HARI )

PADA :-

23 NOVEMBER 2008

Untuk keterangan lanjut hubungi



http://fikriagroenterprise.blogspot.com/

En. Iqbal 017-2374091

En. Shahir 019-3077401

Monday, November 17, 2008

Berita Terkini

Salam buat semua... Dah lama saya tak update official website FAF ni... Maaf buat yang tertunggu-tunggu berita dari saya. Aktiviti di FAF berjalan seperti biasa walau masalah kekurangan pekerja adalah sesuatu yang FAF biasa alami sebelum ni. Beruntung sebab saya ni bekerja secara fulltime. Jadi kalau pekerja takda saya buat sendiri je semuanya.

Saya ada pengumuman penting yang akan dibuat dalam masa satu atau 2 minggu lagi. Minggu depan saya akan balik ke Terengganu sehari dua. Dan selepas balik saya akan update web ni. Dan saya juga akan buat promosi sedikit sempena dengan pengumuman tu.

Apa-apa pun saya harap, semua akan sabar menunggu... hehehe....