Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Tuesday, March 10, 2009

Cerita di Kemaman

Saya kini di Kemaman. Sudah hampir seminggu saya di sini. Nampak gayanya akan terus jadi orang sini la saya :D. Penghasilan beg belum lagi bermula. Tinggal kurang 10% lagi infra yang belum siap. Hari khamis ni insyaAllah mesin pembancuh, mesin bagging dan juga pengukus akan sampai. Target saya 15hb projek akan bermula sepenuhnya.

InsyaAllah saya akan update dari semasa ke semasa. Saya ada plan juga untuk menghasilkan benih sendiri. Sampaikan dah termimpikan saya pergi berkursus benih. Sebelum ni memang pernah kursus tapi tak detail sangat. Jadi memang perlu pergi sekali lagi lah. Lagipun kat Kemaman ni ada ruang untuk buat benih. Cuma kena ada modal untuk beli barang-barang sahaja. Banyak gak nak pakai tu.

Semoga segala urusan di sini dipermudahkanNYA....

No comments: