Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Thursday, September 3, 2009

Pelajar Parktikal Dari Skill-Tech, Staff Baru dan Restoran

Pada bulan lepas, pihak kami telah menerima kehadiran 4 orang pelajar praktikal dari Institut Skill-Tech Melaka. Mereka adalah Mohd Syamil dari Melaka, Mohd Saidi dari Kuantan, Mohd Soffi dari Kemaman dan Kamaruddin dari Kelantan. Pihak kami sentiasa mengalu-alukan kehadiran pelajar bagi menjalankan latihan praktikal di FAF. Yang penting adalah mereka menggunakan sepenuhnya peluang itu untuk menpelajari sebaik mungkin dan mempraktikan apa yang telah mereka pelajari di Institut.

Selain itu seorang bekas pelajar Skill-Tech yang pernah menjalani latihan di sini kira-kira 8 bulan yang lepas kini telah mula bekerja di FAF iaitu Ainuladha. Kami amat berbesar hati menerima kehadiran beliau sebagai salah seorang staff FAF yang baru. Selamat berkhidmat....

Restoran yang bakal di beri nama Fatisha Agro Farm Garden Restraunt (atau mungkin juga Fatisha Mushroom Garden Restraunt.. tengah pilih lagi.. :-D ) sudah 70% siap. Operasi sepenuhnya mungkin bermula selepas raya. Apa-apa pun tunggulah menu istimewa dari kami.

No comments: