Skip to main content

Pelajar Parktikal Dari Skill-Tech, Staff Baru dan Restoran

Pada bulan lepas, pihak kami telah menerima kehadiran 4 orang pelajar praktikal dari Institut Skill-Tech Melaka. Mereka adalah Mohd Syamil dari Melaka, Mohd Saidi dari Kuantan, Mohd Soffi dari Kemaman dan Kamaruddin dari Kelantan. Pihak kami sentiasa mengalu-alukan kehadiran pelajar bagi menjalankan latihan praktikal di FAF. Yang penting adalah mereka menggunakan sepenuhnya peluang itu untuk menpelajari sebaik mungkin dan mempraktikan apa yang telah mereka pelajari di Institut.

Selain itu seorang bekas pelajar Skill-Tech yang pernah menjalani latihan di sini kira-kira 8 bulan yang lepas kini telah mula bekerja di FAF iaitu Ainuladha. Kami amat berbesar hati menerima kehadiran beliau sebagai salah seorang staff FAF yang baru. Selamat berkhidmat....

Restoran yang bakal di beri nama Fatisha Agro Farm Garden Restraunt (atau mungkin juga Fatisha Mushroom Garden Restraunt.. tengah pilih lagi.. :-D ) sudah 70% siap. Operasi sepenuhnya mungkin bermula selepas raya. Apa-apa pun tunggulah menu istimewa dari kami.

Comments

Popular posts from this blog

KOS YANG TERLIBAT DALAM MENGHASILKAN 7000 BEG CENDAWAN

Mengapa saya memilih 7000 beg cendawan bagi mengira kos? Bukan 100.. bukan 500.. bukan 1000 dan juga bukan 5000?
Ia adalah kerana bagi menghasilkan 7000 beg cendawan, kita memerlukan 1 lori habuk kayu getah dari sebuah lori dengan muatan 3 tan. Bukan 3 tan habuk, tetapi lori 6 tayar dengan BTM adalah 3000 kg. Muatan habuk kayu bagi sebuah lori 3 tan hanya kira-kira 2000 kg sahaja.
Kos yang terlibat adalah seperti berikut  (harga bergantung lokasi) :
1. Habuk kayu getah (1 lori)                            : RM500.00 2. Dedak padi halus ( 200 kg)                          : RM240.00 3. Kapur pertanian  ( 1 guni)                            : RM30.00 4. Air                                                                 : RM10.00 5. VITAL (vitamin untuk cendawan 2 kotak)  : RM120.00 6. Plastik PP saiz 6'x11' (1.5 guni)                    : RM400.00 7. Set Penutup (7000 set)                                  : RM1400.00 8. Gas (12 tong gas)                                          : …

Penghantaran Beg/ Bongkah Cendawan Ke Seluruh Malaysia

Ramai yang menghubungi kami melalui telefon samada call atau mesej dan whatsap yang berminat mendapatkan beg cendawan dari kami. Walaupun lokasi kami nun jauh di Dungun Terengganu, pihak kami membekalkan beg ke seluruh Malaysia. Termasuk ke Pulau Pinang dan Pulau Langkawi.

Jika anda berminat untuk menjadi pengusaha cendawan secara kecil-kecilan untuk menambah pendapatan, sila hubungi kami untu dapatkan harga terbaik. Kami bersedia membekal beg cendawan berkualiti dengan jaminan. 
Kami membekalkan 3 jenis cendawan iaitu: 1. Tiram Kelabu 2. Melati 3. Kukur/ Kulat Sisir
PROMOSI BEG @ BONGKAH CENDAWAN KUKUR

Ramadan bakal menjelang tidak lama lagi. Tahukah anda permintaan cendawan meningkat 100% sewaktu bulan puasa???

Inilah peluang mencari duit raya dengan menjual cendawan kukur @ kulat sisir. Ia menjadi hidangan berbuka puasa yang menggamit nostalgia masa kecil di kampung dan sungguh menyelerakan.

Dengan harga promosi terendah di pasaran. Sila whatsap untuk mendapatkan harga promosi ini.

0126221149

0126962114