Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Sunday, January 6, 2008

Terima Kasih Daun Keladi...

Terima kasih kepada semua peserta Kursus Penanaman Cendawan Tiram Kelabu Berteknologi EM anjuran Fatisha Agro Farm yang pertama pada 5 - 6 Januari 2008. Seramai 22 orang peserta daripada 27 orang yang mendaftar datang sejauh-jauh Perlis dan sedekat-dekat Bandar Baru Bangi telah menyertai kursus ini. Setelah hampir sebulan persiapan dilakukan untuk kursus ni, alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Ribuan kemaafan saya pohon pada semua peserta sekiranya terdapat segala kekurangan sepanjang kursus dijalankan. Coretan sepanjang kursus akan saya update esok.

Peserta kursus hari pertama (5 Jan 2008)
Photobucket

Peserta kursus hari kedua- mixer diletakkan atas permintaan.. :)(6 Jan 2008)
Photobucket

Urusetia.. Jauh-jauh juga datangnya.. sorang dari Melaka, sorang dari Pahang & yang paling dekat Shah Alam (dari sebelah saya... Pink, E & Along)
Photobucket


Terima kasih pada semua!!!!

6 comments:

P^LAN^TA said...

gbar gue x de pon.....

headwind said...

Terima kasih kepada "SiFu Fatisha Agrofarm"..Cik Rusila di atas tunjuk ajar beliau..

Kepada rakan2 kursus intake 5-6 Jan 08 ,bila nak start projek cendawan..takan nak tunggu sijil tu kuar cendawan baru nak start projek...hehheh

daud79 said...

selamat berusaha kpd semua peserta kursus.... terus pandang kedepan bila anda dah mula melangkah ke alam cendawan...jgn lihat cendawan sbg satu kepayahan.....

aamiashi-take said...

headwind .. insyaAllah... Orang utara takkan malukan intake 5-6 Jan.. Sila lerr ke
http://aamiashitake.blogspot.com/
untuk perkembangan saya... he he..
.. cikgu Rusila,,, arigato.. osewaninarimashita..

headwind said...

Syabas!!!!...cayalah "aamiashitake"En.Sabri...dah ade blog sendiri, projek cendawan pun dah start...
nanti kalau aku gi perlis aku leh ler singgah tempat hang...hehhe

aamiashitake said...

sila-sila headwind.. nanti saya letak sekali map utk2 kawan2 seperjuangan...