Skip to main content

Perhatian!!! Blog ini sedang di naik taraf..harap maklum..

Sekarang anda sudah boleh gunaka menu yang di sediakan. Bagi kemudahan anda butiran tentang kursus,produk,profile dan lain2 boleh di akses dari tab menu di sebelah atas.
terima kasih di atas segala sokongan anda.

diharapkan blog ini lebih user friendly bagi pembaca2 blog ini dengan kemudahan langgani RSSfeed dan email,chatbox,dan linker.Insyallah blog ini akan dipertingkatkan dari semasa ke semasa

Comments

esamus said…
Hari ini baru 10 Februari 2008. Tapi catatan ini dah March, 6 2008. Juga yang dibawah dah February 29, 2008.

Kesilapan kecil saja.
fatisha said…
saje saya buat sebab nak naikkan posting ni ke atas... hehehe
mUaDZam ShaH said…
takpo plan2 buat..esok2 terror ler tu!!
fatisha said…
k thanks muazdam
Esamus said…
Emmmm.. dah terror pun nampaknya. Macam-macam yang baru dah ada di blog ini kan. Ada video, RSS feed, pelbagai tab, undian, dll.

Undian itu pun cerdik juga. Saya cuba buat dua kali, dia kata saya dah pun mengundi. Hee hee ....
mybob said…
itu kerana sistem tersebut detect ip address anda..kalau lebih dari sekali memang dia tau hehehe
mybob said…
itu kerana sistem tersebut detect ip address anda..kalau lebih dari sekali memang dia tau hehehe
mybob antar msg 2 kali..system tak detect lak ye...hehhehe
mybob said…
heheh nie column comment..kekadang pc lagging atau hang..tu yang jadi 2 kali entri tu

yang kawan kita tanya tu..pasal kotak undian kat atas tu...

Popular posts from this blog

KOS YANG TERLIBAT DALAM MENGHASILKAN 7000 BEG CENDAWAN

Mengapa saya memilih 7000 beg cendawan bagi mengira kos? Bukan 100.. bukan 500.. bukan 1000 dan juga bukan 5000?
Ia adalah kerana bagi menghasilkan 7000 beg cendawan, kita memerlukan 1 lori habuk kayu getah dari sebuah lori dengan muatan 3 tan. Bukan 3 tan habuk, tetapi lori 6 tayar dengan BTM adalah 3000 kg. Muatan habuk kayu bagi sebuah lori 3 tan hanya kira-kira 2000 kg sahaja.
Kos yang terlibat adalah seperti berikut  (harga bergantung lokasi) :
1. Habuk kayu getah (1 lori)                            : RM500.00 2. Dedak padi halus ( 200 kg)                          : RM240.00 3. Kapur pertanian  ( 1 guni)                            : RM30.00 4. Air                                                                 : RM10.00 5. VITAL (vitamin untuk cendawan 2 kotak)  : RM120.00 6. Plastik PP saiz 6'x11' (1.5 guni)                    : RM400.00 7. Set Penutup (7000 set)                                  : RM1400.00 8. Gas (12 tong gas)                                          : …

Kursus Intensif Tanaman Cendawan Tiram Kelabu Anjuran Fatisha Agro Farm

Tahukah anda, tanaman cendawan adalah antara salah satu jenis sayur yang boleh dikomersialkan walau hanya sekadar diusahakan di kawasan rumah anda? Inilah peluang untuk anda menambah pendapatan.

 Setelah hampir 8 tahun berpindah ke Terengganu, kini Fatisha Agro Farm akan memulakan semula kursus cendawan secara intensif di Rantau Negeri Sembilan. Kursus akan dijalankan seperti di bawah.




Tarikh Pilihan: 8 Julai/ 15 Julai/ 22 Julai/ 29 Julai 2017

Tempat: AgroYin Mushroom Farm, Rantau, Negeri Sembilan

Yuran Penyertaan: RM300

Masa: 10 am - 5 pm

Sijil, beg @ bongkah cendawan, nota kursus dan makan tengahari disediakan.

Apa anda akan pelajari melalui kursus ini:

1. Cara membuat beg cendawan dari A - Z
2. Mengukus beg cendawan dengan menggunakan SOP yang betul.
3. Menyuntik benih.
4. Menjaga/menguruskan beg cendawan sewaktu proses penuaian hasil.
5. Merekod dan mengira purata hasil.

Whatsapp "KURSUS RANTAU" ke 0126221149

Whatsapp "KURSUS RANTAU" ke 0126221149

Whatsapp &q…

Penghantaran Beg/ Bongkah Cendawan Ke Seluruh Malaysia

Ramai yang menghubungi kami melalui telefon samada call atau mesej dan whatsap yang berminat mendapatkan beg cendawan dari kami. Walaupun lokasi kami nun jauh di Dungun Terengganu, pihak kami membekalkan beg ke seluruh Malaysia. Termasuk ke Pulau Pinang dan Pulau Langkawi.

Jika anda berminat untuk menjadi pengusaha cendawan secara kecil-kecilan untuk menambah pendapatan, sila hubungi kami untu dapatkan harga terbaik. Kami bersedia membekal beg cendawan berkualiti dengan jaminan. 
Kami membekalkan 3 jenis cendawan iaitu: 1. Tiram Kelabu 2. Melati 3. Kukur/ Kulat Sisir