Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Tuesday, February 12, 2008

Perhatian!!! Blog ini sedang di naik taraf..harap maklum..

Sekarang anda sudah boleh gunaka menu yang di sediakan. Bagi kemudahan anda butiran tentang kursus,produk,profile dan lain2 boleh di akses dari tab menu di sebelah atas.
terima kasih di atas segala sokongan anda.

diharapkan blog ini lebih user friendly bagi pembaca2 blog ini dengan kemudahan langgani RSSfeed dan email,chatbox,dan linker.Insyallah blog ini akan dipertingkatkan dari semasa ke semasa

9 comments:

esamus said...

Hari ini baru 10 Februari 2008. Tapi catatan ini dah March, 6 2008. Juga yang dibawah dah February 29, 2008.

Kesilapan kecil saja.

fatisha said...

saje saya buat sebab nak naikkan posting ni ke atas... hehehe

mUaDZam ShaH said...

takpo plan2 buat..esok2 terror ler tu!!

fatisha said...

k thanks muazdam

Esamus said...

Emmmm.. dah terror pun nampaknya. Macam-macam yang baru dah ada di blog ini kan. Ada video, RSS feed, pelbagai tab, undian, dll.

Undian itu pun cerdik juga. Saya cuba buat dua kali, dia kata saya dah pun mengundi. Hee hee ....

mybob said...

itu kerana sistem tersebut detect ip address anda..kalau lebih dari sekali memang dia tau hehehe

mybob said...

itu kerana sistem tersebut detect ip address anda..kalau lebih dari sekali memang dia tau hehehe

Tunas Alam Agrotech (TAA) said...

mybob antar msg 2 kali..system tak detect lak ye...hehhehe

mybob said...

heheh nie column comment..kekadang pc lagging atau hang..tu yang jadi 2 kali entri tu

yang kawan kita tanya tu..pasal kotak undian kat atas tu...