Powered By

Sila "bookmark" blog ini menggunakan Social Bookmark kegemaran anda:

Powered by Blogger

Sunday, July 5, 2009

Perkembangan Terbaru

Saya tak sempat update blog kebelakangan ni kerana terlalu sibuk. Jadi gambar mungkin boleh menerangkan segalanya. Tetapi insyaAllah saya akan mencuri masa untuk menulis sesuatu di sini.

Perkembangan di FAF
Mei
- Menyertai Read Malaysia di MIECC
- Penambahan 2 unit bangsal baru yang berkos rendah

Jun
- Hasil pertama di FAF Kemaman adalah pada 10 Jun
- Pasaran di sekitar Bandar Chukai iaitu di pasar, kedai-kedai runcit dan pasaraya
- Dijemput oleh Pejabat Pertanian Daerah Kemaman menyertai Pekan Budaya daerah Kemaman
- Pembinaan kiosk

Julai
- Akan mengadakan kursus pertama pada 18 Julai 2009.

Bangsal baru... Ni gambar bulan lepas... Dah hampir siap sebenarnya... Saya akan masukkan gambar terbaru nanti... Bangsal bajet rendah...

Photobucket

Ni la cendawan keluaran FAF... Cantik tak packagingnya..?

Photobucket


Tapak kiosk...InsyaAllah lepas raya beroperasi la...Dah naik tiang... Lantai pun siap dah... Ni gambar masa ukur tapak...

Photobucket


Pengeluaran cendawan di FAF...

Photobucket

Lawatan dari bekas peserta kursus.. Jauh datang satu keluarga... Dari Negeri Sembilan...

Photobucket

My 28th birthday... sambut kat farm je..hehehe...

Photobucket


Kekurangan habuk kayu.. Terpaksa la pergi angkut sendiri... Masa balik kena tahan polis... Sib baik la tak kena saman.. hehehe...

Photobucket

1 comment:

Tunas Alam Agrotech said...

tak lama lagi triton tu akan bertukar jadi hicom perkasa 5000kg.hehehehe